sageata

Construieste o casa, daruieste o acasa!

structo-plus
casa

La fiecare sac de Structo Plus pe care tu il folosesti la ridicarea unei case, noi donam 1 kg de ciment pentru a implini visul copiilor abandonati de a avea un camin durabil.

*1 kg de ciment donat reprezinta valoarea pretului de vanzare a unui kg de ciment. Mai multe detalii in regulament

casa

Odata cu lansarea noului Structo Plus cu Duraditiv, alaturi de Fundatia Hope and Homes for Children Romania am demarat campania „Construieste o casa, daruieste o acasa”. Prin aceasta initiativa, ne dorim sa ajutam copiii din orfelinate sa aiba un camin durabil, un mediu familial in care copilaria sa le fie frumoasa, un loc unde zambetul si joaca sa fie „la ele acasa”.

hope and homes for children

Misiunea Hope and Homes for Children este de a inchide institutiile de tip vechi de protectie a copilului, asa numitele orfelinate, din Romania pana in anul 2022 si de a inlocui sistemul institutional de protectie a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial, prin reintegrare in familie, asistenta maternala sau case de tip familial. De asemenea, Hope and Homes for Children sprijina ramanerea copiilor alaturi de familiile lor prin programul de prevenire a separarii copilului de familie.

Noua generatie de ciment cu DURADITIV

Noul Structo® Plus este primul ciment aditivat la sac din Romania. Formula imbunatatita cu Duraditiv asigura o crestere semnificativa a performantei betoanelor preparate cu acest ciment.