Politica de Confidentialitate

1. Reguli de confidentialitate:

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESAR SA CITITI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE INSEAMNA CA ATI ACCEPTAT SI SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Informatiile personale puse la dispozitie pe website-ul www.construiesc-singur.ro sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata administratorului website-ului www.construiesc-singur.ro, Holcim se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Anumite informatii despre utilizator sau traseul parcus de utilizator prin website vor putea fi monitorizate in vederea imbunatatirii website-ului.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor nu vor fi transmise de catre Holcim catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri Holcim care asigura administrarea si mentenanta acestui website, si cu exceptia cazurilor in care aceste date sunt solicitate de catre instanţe judecatoresti sau autoritati publice, potrivit legii romane.

In cazul in care vom furniza unor terti informatii de ordin general, de exemplu referitoare la traficul in website, precum si alte informatii, aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Holcim nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru datele personale, si orice fel de informatii, pe care utilizatorii le publica pe website-ul www.construiesc-singur.ro
Acest website poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de utilizator prin website-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Holcim prin intermediul website-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.

2. Raspunderea

Holcim nu este raspunzator in nici un fel pentru modul in care este folosit website-ul, sau informatiile continute in acesta, sau a oricarei pagini legate de acesta, si nici pentru orice rezultat sau produs obtinut prin utilizarea informatiilor continute in website, si nu va fi tinut responsabil in niciun mod oricare ar fi acesta pentru orice dauna directa, accesorie, speciala, indirecta, punitiva sau alte daune decurgand din accesarea de catre utilizator, utilizarea sau nereusita de a utiliza acest website, informatiile continute in acesta, sau in orice alta pagina legata prin link cu acest website, sau orice erori sau omisiuni in continutul acestuia, incluzand, dar nelimitandu-se la virusi, sau orice pierdere de afaceri, profituri, date sau acces al utilizatorilor sau oricarui tert. Holcim poate schimba sau modifica oricare din paginile website-ului www.construiesc-singur.ro, oricand si fara avertizare, si de asemenea nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea in privinta actualizarii continutului website-ului. Toti utilizatorii sunt de acord ca orice acces sau folosire a acestui website, a informatiilor continute in acesta, si a oricarei pagini in link cu acesta din acest website si continutul acesteia, se face pe propriul risc.

Holcim isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa, in orice moment, termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.construiesc-singur.ro. Orice modificare va produce efecte de la momentul publicarii acesteia pe website.


muncitor constructiiCALCULATOR MATERIALE >
Calculeaza-ti necesarul de TENCO x
muncitor constructii
( completati in mm )
( completati in m2 )
Completarea tuturor campurilor este obligatorie.
  • M100T: 0 Saci Tenco

    0 m³ de nisip uscat

  • M50T: 0 Saci Tenco

    0 m³ de nisip uscat

  • M25T: 0 Saci Tenco

    0 m³ de nisip uscat

Contact x

Date de contact

Calea Floreasca, nr. 169A, cladirea B,
etaj 7/8, sector 1, Bucuresti

Telefon

021 231 77 08/09

Fax

021 203 91 10

Email

contact@construiesc-singur.ro