Produse

TectorPlast Zidarie 100

TectorPlast Zidarie 100 este un mortar uscat, predozat, de clasa M5, pentru toate tipurile de zidarii. TectorPlast Zidarie 100 este conceput pentru pereti de zidarie structurala si nestructurala, de exterior si de interior, ridicati fara griji! Cu TectorPlast Zidarie 100 beneficiezi de timp optim de lucru, rezistenta, usurinta in utilizare si randament ridicat.

Disponibil la saci de 25kg.

Termen de valabilitate 12 luni.

 

TectorPlast Zidărie 100

Beneficiile TectorPlast Zidarie 100 pentru tine

avantaje
avantaje
avantaje
 

TectorPlast BCA 130

TectorPlast BCA 130 este recomandat pentru pereti de zidarie din blocuri si placi de BCA, de exterior si de interior, pentru constructii si lucrari de inginerie civila.

Lucreaza economic si eficient, fara risipa de materiale. Foloseste calculatorul pentru a sti exact cat ai nevoie pentru lucrarea ta.

Disponibil la saci de 25kg.

Termen de valabilitate 12 luni..

 

TectorPlast Zidărie 100

Beneficiile TectorPlast BCA 130 pentru tine

avantaje
avantaje
avantaje
 

TectorPlast Tencuiala 155

TectorPlast Tencuiala 155 este un mortar uscat, predozat, de clasa CS II, pentru tencuieli de incredere, aplicate manual sau mecanizat. TectorPlast Tencuiala 155 este ideal pentru tencuielile interioare sau exterioare, este compatibil cu toate tipurile de substrat (caramizi, BCA, beton, etc.) si este recomandat inclusiv pentru spatii cu umiditate ridicata, cum sunt baile si bucatariile.

Disponibil la saci de 25kg.

Termen de valabilitate 12 luni.

 

TectorPlast Zidărie 100

Beneficiile TectorPlast Tencuiala 155 pentru tine

avantaje
avantaje
avantaje
 

Tenco®

Tenco® este un liant special de clasa MC 12,5 cu o formula imbunatatita ce asigura suprafete acoperite cu 10% mai mari.
Tenco® poate fi utilizat atat la prepararea tuturor claselor de mortare de zidarie portanta si neportanta, cat si tencuiala de interior sau exterior. Fiind un liant aditivat, Tenco® necesita doar adaugare de nisip si apa pentru obtinerea unui mortar ideal. Produsul nu contine var.

Disponibil la saci de 20kg si 40kg.

Termen de valabilitate 120 de zile.

 

Tenco

Beneficiile Tenco® pentru tine

avantaje

 

Structo® Plus

Structo Plus® este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru constructia de cladiri rezidentiale si comerciale, elemente de interior si exterior, lucrari de renovare si modernizare.
Duraditiv® este un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betonului preparat din ciment Structo Plus®, asigurand durabilitatea produsului final.

Disponibil la saci de 20kg si 40kg.

structoPlus

Beneficiile Structo® Plus pentru tine

avantaje

 

Structo®

Structo® este un ciment pentru aplicatii uzuale, usor de utilizat in betoane si mortare, dezvoltat special pentru a oferi cea mai buna lucrabilitate posibila. Cu Structo® se pot duce la bun sfarsit atat lucrari noi de constructii de tip case parter, anexe gospodaresti, lucrari auxiliare, cat si lucrari de renovare si amenajari.

Disponibil la sac de 40kg.

Structo

Beneficiile Structo® pentru tine

avantaje

 

ExtraDur 52®

ExtraDur 52® este dezvoltat pentru productia elementelor si produselor prefabricate, precum si pentru realizarea altor tipuri de lucrari ce necesita betoane cu rezistente initiale foarte mari intr-un timp scurt.

ExtraDur 52® este un ciment extra dur cu rezistente finale la compresiune de minim 52,5N/mm2. Produsul asigura o productivitate mare indiferent de temperatura si o rezistenta ridicata la inghet-dezghet

Disponibil la sac de 20kg.

Termen de valabilitate 90 zile

Structo

Beneficiile ExtraDur 52® pentru tine

avantaje

 

Blanco Plus®

Blanco Plus® este un ciment Portland alb, conceput pentru elemente din beton aparent, lucrari decorative si prefabricate. Gradul mare de alb de peste 85% al cimentului asigura stabilitatea si claritatea culorii, in timp ce rezistenta superioara de 52,5R garanteaza performante ridicate ale betonului. Aceste atribute contribuie la obtinerea de suprafete netede si elegante, durabile si rezistente.

Disponibil la sac de 20kg.

Termen de valabilitate 180 de zile.

Blanco Plus

Beneficiile Blanco Plus® pentru tine

avantaje

 

SapaBet®

SapaBet®️ este un liant dezvoltat special pentru realizarea sapelor. SapaBet®️ poate fi folosit pentru sape uzuale sau de uzura, flotante sau aderente.

Disponibil la sac de 40kg.

SapaBet

Beneficiile SapaBet® pentru tine

avantaje

 

muncitor constructiiCALCULATOR MATERIALE >
Calculeaza-ti necesarul de TENCO x
muncitor constructii
( completati in mm )
( completati in m2 )
Completarea tuturor campurilor este obligatorie.
  • M100T: 0 Saci Tenco

    0 m³ de nisip uscat

  • M50T: 0 Saci Tenco

    0 m³ de nisip uscat

  • M25T: 0 Saci Tenco

    0 m³ de nisip uscat

Contact x

Date de contact

Calea Floreasca, nr. 169A, cladirea B,
etaj 7/8, sector 1, Bucuresti

Telefon

021 231 77 08/09

Fax

021 203 91 10

Email

contact@construiesc-singur.ro