Structo® Plus

Structo Plus® este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru constructia de cladiri rezidentiale si comerciale, elemente de interior si exterior, lucrari de renovare si modernizare.

Duraditiv® este un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betonului preparat din ciment Structo Plus®, asigurand durabilitatea produsului final.

Disponibil la saci de 20kg si 40kg.

Beneficiile Structo® Plus

Duraditiv asigura o contractie redusa a betoanelor preparate cu noul Structo Plus, in comparatie cu betoanele obisnuite. Prin urmare, tendinta de fisurare imediat dupa punerea in opera este redusa substantial. Lucrarile sunt mai rezistente in timp si arata mai bine.

Betoanele preparate cu noul Structo Plus au viteza de intarire mult mai mare. Rezistenta initiala ridicata inseamna flexibilitate mai mare in organizarea santierului si griji mai putine legate de conditiile meteo. Atuuri importante, tinand cont ca fiecare proiect este diferit, unic si plin de provocari.

Elementele executate cu noul Structo Plus pot fi decofrate rapid, contribuind la accelerarea lucrarilor. Astfel executantul are oportunitatea de a contracta mai multe proiecte, in timp ce beneficiarul isi reduce cheltuielile cu inchirierea cofrajelor si se poate bucura de finalizarea mai rapida a lucrarilor.

Aplicatiile Structo Plus®

 • Elemente si structuri monolite din beton simplu si beton armat realizate inclusiv in perioada de timp friguros cu luarea masurilor specifice precizate in reglementarile tehnice: fundatii, stalpi, grinzi, plansee, pereti interiori si exteriori, scari etc;
 • Produse prefabricate mici pentru zidarie (boltari), placare, pavare etc.

 • Pentru mai multe detalii tehnice vizitati pagina Structo® Plus din site-ul Holcim.ro


  muncitor constructiiCALCULATOR MATERIALE >
  Calculeaza-ti necesarul de TENCO x
  muncitor constructii
  ( completati in mm )
  ( completati in m2 )
  Completarea tuturor campurilor este obligatorie.
  • M100T: 0 Saci Tenco

   0 m³ de nisip uscat

  • M50T: 0 Saci Tenco

   0 m³ de nisip uscat

  • M25T: 0 Saci Tenco

   0 m³ de nisip uscat

  Contact x

  Date de contact

  Calea Floreasca, nr. 169A, cladirea B,
  etaj 7/8, sector 1, Bucuresti

  Telefon

  021 231 77 08/09

  Fax

  021 203 91 10

  Email

  contact@construiesc-singur.ro