Termeni si Conditii

1. Website-ul www.construiesc-singur.ro este proprietatea SC Holcim (Romania) S.A. (in continuare numita Holcim).

Prin accesarea acestui website, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai jos; accesul si utilizarea website-ului www.construiesc-singur.ro sunt supuse termenilor si conditiilor de utilizare prezentate, si legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de utilizare.prezentate in cele ce urmeaza.

2. Website-ul www.construiesc-singur.ro

Termenii si conditiile de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor website-ului,.

www.construiesc-singur.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea Holcim; Holcim nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii si conditiile de utilizare a unor astfel de alte website-uri.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website este gratuit. Scopul website-ului este de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatii in domeniu. www.construiesc-singur.ro este o colectie de date si informatii despre modalitatile de a incepe si duce la bun sfarsit orice initiativa de a-ti construi singur sau de a superviza munca specialistilor pe care ii angajezi sa iti construiasca sau renoveze casa sau o parte din aceasta. Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor si rapid informatii despre etapele si actele necesare procesului de constructie (scurta descriere, materiale video, galerie poze, etc). 
Pentru ca Holcim sa poata permite utilizarea website-ului www.construiesc-singur.ro, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

 • WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL
 • NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICIO INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA TITULARUL DREPTURILOR ASUPRA WEBSITE-ULUI
 • VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A ACESTUI WEBSITE. 
  In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

Holcim isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui website, cu sau fara o notificare prealabila.

Holcim nu este raspunzator fata de utilizator pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.

Holcim poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice pe website-ul www.construiesc-singur.ro.

4. Drepturile de proprietate intelectuala

Holcim este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra website-ului si continutului acestuia, incluzand dar nelimitat la unul sau toate drepturile patrimoniale de proprietate intelectuala si industriala, drepturile de autor, si drepturile conexe.

Continutul website-ului va este oferit gratuit. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit, fara a avea in prealabil acordul scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuala. Sunteti de acord sa nu reproduceti, folositi, copiati, transmiteti, vindeti, licentiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

Holcim isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

6. Politica de confidentialitate

Datele personale furnizate de utilizatorii website-ului sunt confidentiale.  

Utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza pe website-ul www.construiesc-singur.ro sa intre in baza de date Holcim si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate în viitor de catre Holcim.


muncitor constructiiCALCULATOR MATERIALE >
Calculeaza-ti necesarul de TENCO x
muncitor constructii
( completati in mm )
( completati in m2 )
Completarea tuturor campurilor este obligatorie.
 • M100T: 0 Saci Tenco

  0 m³ de nisip uscat

 • M50T: 0 Saci Tenco

  0 m³ de nisip uscat

 • M25T: 0 Saci Tenco

  0 m³ de nisip uscat

Contact x

Date de contact

Calea Floreasca, nr. 169A, cladirea B,
etaj 7/8, sector 1, Bucuresti

Telefon

021 231 77 08/09

Fax

021 203 91 10

Email

contact@construiesc-singur.ro